Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středa 24.08.2011 v 17,00 od Kalana do Polska

18. 8. 2011

Po zmatcích v závěru poslední etapy připomínám, že Pravidlo č. 1 "Trasér má vždycky pravdu" platí až do příjezdu na základnu, tedy že konečné rozhodnutí o volbě hospody je na trasérovi. Viz i závěr Robertova návrhu. Takže dávám slovo Robertovi:

".....posilam v priloze trasu. Je to krasna vyhlidkova cesta, ktera by mela kazdeho dobre naladit na vnitrni masaz v zakladne:

 Start v 17:00 u Kalana, po silnici na Křížovky, přetneme sjezdovky Herlikovice, pak po horní lesní cestě na Rovinku, po cyklotrase č. 12 kolem bistro Stopa (Horní Mísečky).

Dále po cyklotrase č. 12 přetneme sjezdovky Medvědín a sjedeme k bobové dráze Happyworld (tady prosím počkat na traséra!), přejedeme přes bobovou dráhou, pak po louce a dále po pešině přetneme sjezdovky Medvědín, a sjedeme k cyklotrase č. 14.
 
Dále směrem U Dívčí lávky, pak po cyklotrase č. 15 (silnice) nahoru do Polska (Špindlerova Bouda), po červené směrem Petrova Bouda k prvnímu rozcestí (zde je možná varianta pro Team A: vyjet na Petrovu Boudu po cyklotrase č. 15, sjet po cyklotrase č. 15A kolem Moravské a Davidovy Boudy a napojit se na cyklotrasu č. 15 směrem Špindlerův Mlýn). Team B a trasér sjedou přímo dolu po cyklotrase č. 15 do Špindlerova Mlýna, a dále jen po silnici do základny.
 
Celkem 62 km (čas traséra 3,5 h)

 "Dle pravidla č. 1 prohlašuje trasér že základna je U Učíků (proč měnit dobrou věc - "if it ain´t broke don´t fix it")."