Jdi na obsah Jdi na menu
 


Putování po vinicích 16.-19.5.2024

22. 12. 2023

Ahoj kamarádi cyklisté a příznivci dobrého vína.

Přestože zima neukázala zdaleka svou pravou tvář, je třeba plánovat program na jarní období, se kterým přichází tradiční „Putování po vinicích Znojemska". V souvislosti s tím také spojené, rozšíření programu o poznání dalších vinařských oblastí a výrobců vín.

Pro letošní rok se nabízí díky Jardu Najmanovi, možnost navštívit Vinařství Popela v obci Perná.

V současné době zde máme rezervovanou ubytovací kapacitu 6-ti dvoulůžkových pokojů a jednoho apartmánu. Vzhledem k různým aktivitám každého z nás bylo vybráno datum Putování v termínu 16.5-19.5.2024 s tím, že ve čtvrtek 16.5. by se zájemci zúčastnily Znovínského putování a 17.5. se přesunuli do Perné, odkud bychom v pátek a sobotu podnikli cyklovýlety po okolí, večer strávili degustací vín Vinařství Popela a v neděli odjeli domů.

Současně se nabízí možnost pro ty, kteří nebudou mít zájem účasti na akci ve Znojmě, ubytovat se již ve čtvrtek 16.5. ve Vinařství Popela a zvolit individuální program v této oblasti okolo Pálavy.

 

V souvislosti s tím přikládám ceník ubytování ve Vinařství Popela a ceník degustací.

https://popela.cz/wp-content/uploads/2023/09/CENI%CC%81K-degustace-2023-01.03.pdf

 

Dovoluji si vás tímto požádat o sdělení, zda se této akce zúčastníte, v jakém rozsahu, a současně vás žádám o vyjádření, jaký druh degustace preferujete.

Svá sdělení uveďte prosím na tento email "b.chuchlik@cmail.cz" nejpozději do 4.2.2024!

Další informace na webu www.popela.cz, případě na tomto místě.

Děkuji vám za vaše vyjádření a těším se na setkání u dobrého vína.

Bohouš